Cine suntem

Adresa sitului web este: https://www.m-sys.ro, este administrat de S.C. M-SYS S.R.L. și este securizat prin criptare SSL.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Când vizitatorii trimit mesaje folosind formularul de contact, colectăm numele, prenumele, adresa de e-mail și telefonul acestuia. Colectăm aceste date pentru a putea răspunde solicitărilor.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cu cine partajăm datele dumneavoastră

Nu partajăm datele niciunui terț, folosim aceste date doar pentru a vă ajută în cererile de oferte și întrebările pe care ni le adresați.

Cât timp vă păstrăm datele

Dacă ne contactați folosind formularul de contact, datele sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște solicitările dumneavoastră din trecut în cazul în care în viitor va trebui să vă contactăm.

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră

Dacă ați folosit formularul de contact, puteți cere să primiți un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv toate datele pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde vă trimitem datele

Nu împărțim datele tale personale niciunui terț, doar în cazul în care dumneavoastră ne oferiți acordul pentru a face acest lucru.