S.C. M-SYS S.R.L. vă pune la dispoziţie servicii de proiectare şi execuţie de Instalaţii Electrice pentru construcţii civile şi industriale.

Garanţia pe care o oferim instalaţiilor electrice este suficientă pentru a demonstra calitatea produselor noastre, dar considerăm ca promtitudinea prin care răspundem clienţilor contribuie in mare măsura la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor noştri devenind parteneri de lungă durată.

Societatea dispune de un colectiv bine pregătit, format din ingineri, electricieni şi technicieni cu o vastă experienţă în domeniu, urmând cursuri de specialitate, obtinând un înalt grad de calificare, precum şi de echipamente şi scule profesionale, oferind servicii de calitate, respectând standardele şi normativele in domeniu.

 Alegând soluţiile noastre, oferite de o echipa de specialişti bine pregatiti şi cu experienta în domeniu, astfel vă asiguraţi siguranţa investiţiilor dvs.


Valorile pe care le cultivăm incepând de la infiinţare, ne insoţesc munca şi ne ajută să fim mai aproape de succes cu fiecare proiect derulat şi dus la bun sfârşit.

Focus pe client

Dorinţele clienţilor ne ghidează munca şi ne implicăm puternic pentru că la finalul fiecărui proiect să primim un sincer “mulţumesc” din partea acestora.

Respectarea angajamentelor

Să respectăm şi să fim respectaţi este important atât pentru noi, cât şi pentru partenerii noştri, astfel incât incercăm indeplinirea angajamentelor stabilite de comun acord în cele mai bune condiţii.

Perseverenţă şi ambiţie

Ne concentrăm energia pentru a găsi soluţiile cele mai potrivite nevoilor clienţilor noştri.

Respectarea mediului înconjurător

Fiecare soluţie oferită se naşte sprijinită de incercarea de a respecta natura şi mediul inconjurător.

Spiritul de echipa

Fiecare membru al echipei noastre este important, iar abilităţile lui sunt unice, trebuie respectate şi valorificate la adevăratul potenţial.

Parteneri M-SYS